Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector vitivinícola: document per a la implantació de l'autocontrol basat en el sistema d'anàlisi de perills i punts de control crític
Resum
La GPCH vitivinícola s’estructura en dues parts ben diferenciades: la primera part està dedicada als
programes de prerequisits i registres derivats, a més conté tots els plans voluntaris que configuren el
sistema d’higiene en un celler –disseny higiènic, formació, bones pràctiques de manipulació, manteniment
de locals i equipaments, pla de neteja, control de la traçabilitat–; la segona part conté l’anàlisi
dels perills que podem trobar, els consegüents punts de control i les mesures correctores que ens
permeten obtenir una producció de vi i cava més segura per al consum humà.
Paraules clau
Requisits d’higiene; APPCC; Sector vitivinícola; Hygiene requirements; HACCP; Wine sector; Requisitos de higiene; Sector vitivinícola
Citació recomanada
Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector vitivinícola: document per a la implantació de l'autocontrol basat en el sistema d'anàlisi de perills i punts de control crític. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2012.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/1161Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: