Visualitza SA - Material de divulgació per matèria "Aliments - Manipulació"
Ara mostrant els elements 21-29 d 29
-
Preparació segura del sushi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
Els productes fitosanitaris: què regula la legislació europea? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Quatre normes per garantir la seguretat dels aliments que preparem [tríptic]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014) -
Recomanacions d'higiene de fruites i hortalisses en la restauració [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Recomanacions de seguretat alimentària per a l'entrega dels menús escolar a les famílies: recomanacions adreçades al centre educatiu [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-07) -
El rentat de fruites i verdures, pas a pas [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Requisits de seguretat alimentària en la donació d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-06) -
Si vas a la compra amb el teu tupper segueix aquests consells [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-10) -
El tractament tèrmic és fonamental per garantir la seguretat dels aliments [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-12)