Cerca
Què pots fer tu per aprofitar el menjar? [tríptic]
(2013)
Tríptic que aporta consells sobre com aprofitar el menjar per tal de prevenir la malbaratació alimentaria.
La resistència als antimicrobians: quin impacte suposa per a la salut? [cartell]
(2017)
Els antimicrobians, com els antibiòtics, són substàncies que s'utilitzen per matar microorganismes o evitar que creixin i es multipliquin. S'utilitzen habitualment en medicina humana i veterinària per tractar una gran ...
Acrilamida: un perill que hem de tenir sota control [cartell]
(2018)
Cartell que informa sobre l'acrilamida; on es troba, quins riscos comporta per la salut i com es pot reduir el seu contingut.
La toxoplasmosi
(2012-01)
Fitxa que conté consells preventius alimentaris per a dones embarassades referents a la toxoplasmosi.
Informació d'al·lèrgens en els establiments de restauració [fullet]
(2018-09)
El consum d’un ingredient al·lergogen per part d’una persona al·lèrgica o intolerant li pot provocar danys greus a la salut. La simptomatologia pot anar des d’una reacció cutània fins a causar-li un xoc anafilàctic i la ...
La nevera solidària: recomanacions en seguretat alimentària [cartell]
(2019)
Cartell que aporta recomanacions sobre la ordenació, la higiene, la temperatura, etc; dels aliments a la nevera per una millor conservació i la seguretat alimentària.
La neteja i desinfecció de les llescadores és clau per prevenir la listeriosi: procediment de neteja i desinfecció [cartell]
(2019)
Cartell que explica els passos que cal seguir per la neteja i desinfecció de les llescadores amb l'objectiu de prevenir la listeriosi.
De què ens informa l’etiqueta dels aliments?
(2010-12)
Fullet que descriu la informació que contenen les etiquetes dels aliments: composició, característiques nutricionals, etc; per poder comprar de forma més segura i saludable d’acord amb les necessitats de cadascú.
Prevenció de la listeriosi en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius [fullet]
(2020)
Recomanacions per a reduir el risc de Listeria monocytogenes en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius.
Porcs lliures de salmonel·la: un objectiu assolible
(2008)
El Reglament (CE) núm. 2160/2003 sobre el control de la salmonel·la i altres agents zoonòtics transmesos pels aliments té com a finalitat que els estats membres i les empreses del sector alimentari i ramader adoptin mesures ...