Cerca
Ara mostrant els elements 1-3 d 3
Exposició dietètica a arsènic inorgànic per consum d’arròs i productes derivats en la població catalana: avaluació de riscos per a la salut
(2021-03)
L’arsènic inorgànic està considerat com a carcinogen per als éssers humans. Atès que l’arròs és l’aliment que més arsènic inorgànic aporta a la ingesta de la població catalana, l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària ...
Aliments ecològics i convencionals: seguretat alimentària i composició nutricional
(2021-12)
Aquest document presenta una revisió actualitzada de les publicacions científiques
amb relació al contingut nutricional i la seguretat alimentària dels aliments de
producció ecològica i els aliments de producció convencional.
Canvi climàtic i seguretat alimentària
(2021-06)
El canvi climàtic és un dels reptes que la societat haurà d’afrontar durant les properes
dècades ja que els seus efectes incideixen, directament i indirectament i cada cop
amb més intensitat, a tot el planeta. Actualment, ...