Cerca
Ara mostrant els elements 1-3 d 3
L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític
(2004-06)
Guia per al dissey i l'aplicació per part de les empreses alimentàries d’autocontrols basats en el Sistema d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC) dirigit als establiments alimentaris, la seva extensió als ...
Aliments ecològics i convencionals: seguretat alimentària i composició nutricional
(2021-12)
Aquest document presenta una revisió actualitzada de les publicacions científiques
amb relació al contingut nutricional i la seguretat alimentària dels aliments de
producció ecològica i els aliments de producció convencional.
La traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control
(2005-10)
En aquest document es proposen mesures que permeten abordar la traçabilitat de forma coordinada i integrada entre tots els participants de la cadena alimentària. Vol donar resposta a les necessitats i els dubtes dels ...