Cerca
Ara mostrant els elements 1-3 d 3
Guia de pràctiques correctes d’higiene en obradors compartits
(2022-11)
Aquesta guia té com a objectiu facilitar la distribució de responsabilitats entre el titular de les instal·lacions i els operadors alimentaris que utilitzen l’obrador compartit.
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als centres de depuració de mol·luscs
(2022-05)
La guia vol ser una eina per ajudar a aplicar els autocontrols als centres de depuració i d’expedició de MBV amb la finalitat de garantir la qualitat i la seguretat alimentària dels aliments que produïm i donar compliment ...
La seguretat alimentària dels mol·luscs bivalves vius a Catalunya: manual de suport a l’autocontrol de la depuració
(2022-05)
Aquest document tècnic té l’objectiu de ser un manual de suport a la
Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene per als Centres de Depuració
de mol·luscs bivalves vius (MBV) aportant la informació tècnica
necessària per ...