Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorComissió d’Aprofitament Alimentari i Seguretat Alimentària
dc.date.accessioned2019-12-12T12:11:05Z
dc.date.available2019-12-12T12:11:05Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationComissió d’Aprofitament alimentari i seguretat alimentària. Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l'aprofitament segur del menjar en la donació d’aliments. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2019.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/4479
dc.descriptionAprofitament segur; Donació d'aliments; Higiene alimentària; Seguretat alimentària
dc.description.abstractAquest document és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que no es comercialitzen arribin a les persones beneficiàries, a través de les entitats socials, en les millors condicions de seguretat possibles.
dc.languagespa
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Mesures de seguretat
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectSeguretat alimentària
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshFood Handling
dc.subject.meshFood Safety
dc.titleGuia de pràctiques correctes d’higiene per a l'aprofitament segur del menjar en la donació d’aliments
dc.title.alternativeGuía de prácticas correctas de higiene para el aprovechamiento seguro de la comida en la donación de alimentos
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.subject.decsinocuidad de los alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple