dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2021-09-02T12:45:52Z |
dc.date.available | 2021-09-02T12:45:52Z |
dc.date.issued | 2021-08 |
dc.identifier.citation | Possibles fonts de contaminació dels principals microorganismes de transmissió alimentària: factors de risc. Acsa brief. 2021 jul.-ag.:1-11. |
dc.identifier.issn | 2013-3308 |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/6259 |
dc.description | Microorganisms; Pollution; Food transmission |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.relation.ispartofseries | Acsa brief;04-juliol-agost |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Contaminació |
dc.subject | Intoxicació alimentària - Prevenció |
dc.subject.mesh | Food Safety |
dc.subject.mesh | Foodborne Diseases |
dc.subject.mesh | /prevention & control |
dc.title | Possibles fonts de contaminació dels principals microorganismes de transmissió alimentària: factors de risc |
dc.title.alternative | Posibles fuentes de contaminación de los principales microorganismos de transmisión alimentaria: factores de riesgo |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.subject.decs | inocuidad de los alimentos |
dc.subject.decs | enfermedades transmitidas por los alimentos |
dc.subject.decs | /prevención & control |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |