Visualitzant SP - Estudis i informes tècnics per títol
Ara mostrant els elements 58-77 d 197
-
Epidemiologia i perfil de resistència antibiòtica de Neisseria meningitidis: Catalunya, 2016-2019
(Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2023-03) -
Epidemiologia i perfil de resistència antibiòtica de salmonel·la no tifòdica i salmonel·la tífica: Catalunya, 2016-2019
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2022-07) -
Erasmus del coneixement
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2018-07-02) -
Erasmus del coneixement II: prova pilot
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-11-22) -
Espècie aviària: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-06-09) -
Espècie bovina: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-10-25) -
Espècie cunícola: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-06-09) -
Espècie equina: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-07) -
Espècie porcina: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2018-07-02) -
Espècies ovina i cabruna: manual per al dictamen de carns fresques
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2011-12) -
Establim contacte: guia plàstica de contacte amb tacte
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-06-09) -
Estudi de dieta total de iode i contribució de la llet en l’exposició de la població catalana, 2015
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2016-04) -
Estudi sobre indicadors de mort a escorxadors catalans
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-11) -
Exposició a dioxines, furans i bifenils policlorats pel consum de peix i marisc a Catalunya. Avaluació del risc per als consumidors: exposició a dioxines i PCB pel consum de peix a Catalunya 2012
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2016-03) -
Factors de risc cardiogènics, cardiotòxics i cardioprotectors a les organitzacions
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-05) -
La festa del Sacrifici a Catalunya: descripció i normativa sanitària
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-07) -
Formació de formadors en hidratació activa i saludable
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2018-07-02) -
Guia breu per al control de Listeria monocytogenes en la industria alimentària
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015) -
Guia de les pràctiques correctes d’higiene: peixateries
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-12) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene a les explotacions lleteres de bestiar boví
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008)