xmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.title.metadata.subject_decs
Ara mostrant els elements 21-40 d 50
-
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbil
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-06) -
Guia pràctica per al consum de peix i marisc: tot el que cal saber per comprar i conservar els productes de la mar
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaDepartament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, 2007) -
Els horts urbans d'autoconsum [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-05) -
La manipulació dels ous i dels aliments que contenen ou
(Departament de Sanitat i Seguretat Social, 2003) -
Mesures d’higiene per a establiments del sector alimentari amb servei directe al públic: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09-18) -
Mesures d’higiene per al servei a domicili i la recollida de menjars en bars i restaurants: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09-22) -
Mesures que cal tenir en compte per al rentat de fruita i hortalisses que es consumeixen crues: l'ús de l'hipoclorit de sodi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-04) -
La neteja i desinfecció de les llescadores és clau per prevenir la listeriosi: procediment de neteja i desinfecció [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
No malbaratis: llet i productes lactis frescos
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No t'arrisquis amb els bolets: no et mengis els que no sàpigues identificar [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaSocietat Catalana de Micologia, 2016) -
Pla de control de proveïdors: els autocontrols als establiments alimentaris; els prerequisits [tríptic]
(Agència de Protecció de la Salut, 2012) -
Pla de control de temperatures: els autocontrols als establiments alimentaris; els prerequisits [tríptic]
(Agència de Protecció de la Salut, 2012) -
Pla de manteniment i calibratge d'instal·lacions, estris i equipaments: els autocontrols als establiments alimentaris; els prerequisits [tríptic]
(Agència de Protecció de la Salut, 2012) -
Pla de traçabilitat: els autocontrols als establiments alimentaris; els prerequisits [tríptic]
(Agència de Protecció de la Salut, 2012) -
Preparació segura del sushi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
Procediment per a la recuperació segura de menjars preparats i entrega a entitats
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-11-22) -
Els productes fitosanitaris: què regula la legislació europea? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Recol·lecció de bolets [cartell]
(Departament de Salut, 2017) -
Recol·lecció de bolets: recomanacions per prevenir-ne les intoxicacions
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014)