Visualitzant Seguretat Alimentària - SA per títol
Ara mostrant els elements 156-175 d 213
-
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022/2026
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022) -
Porcs lliures de salmonel·la: un objectiu assolible
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaDepartament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, 2008) -
Possibles fonts de contaminació dels principals microorganismes de transmissió alimentària: factors de risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-08) -
Preparació segura del sushi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
Prevenció de la listeriosi en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020) -
Prevenció i reducció de micotoxines al llarg de la cadena alimentària: informe aprovat pel Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària en la reunió d’ 1 de juny de 2016
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-09-21) -
La problemàtica del perclorat i el clorat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-07) -
La problemàtica del perclorat i el clorat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-09) -
Els productes fitosanitaris: com es treballa per garantir una correcta aplicació? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Els productes fitosanitaris: què es fa abans que es comercialitzin? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Els productes fitosanitaris: què regula la legislació europea? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Protocol de recomanacions d’actuació davant el risc de COVID-19 a indústries alimentàries
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaAgència de Salut Pública de CatalunyaDepartament de Salut, 2020-10-28) -
Protocol de recomanacions d’actuació davant el risc de COVID-19 a indústries càrnies i escorxadors
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaAgència de Salut Pública de CatalunyaDepartament de Salut, 2020-10-28) -
Quatre normes per garantir la seguretat dels aliments que preparem [tríptic]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014) -
Què pots fer tu per aprofitar el menjar? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013) -
Què pots fer tu per aprofitar el menjar? [tríptic]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013) -
Reavaluació del glifosat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-07) -
Recomanacions d'higiene de fruites i hortalisses en la restauració [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Recomanacions de neteja i desinfecció d’instal·lacions en empreses alimentàries per a la prevenció de coronavirus: mesures de contenció de la transmissió de COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-12)