Cerca
Ara mostrant els elements 1-3 d 3
Extensió de la data de consum dels aliments: criteris per a l'aprofitament segur
(2018-04)
El document revisa les causes, intrínseques i extrínseques, i els mecanismes de degradació dels aliments i el sistema de marcatge de dates als envasos. Segons aquesta revisió, estableix uns
criteris i uns períodes per al ...
Contaminants de procés: estudi de dieta total de Catalunya; 3-MCPD, 2-MCPD, els seus èsters d'àcids grassos i els èsters glicidílics
(2018-10)
L’objectiu general d’aquest estudi és avaluar els riscos per a la salut derivats de la ingesta dietètica de 3-MCPD, 2-MCPD, els seus èsters d’àcids grassos i els èsters glicidílics d’àcids grassos per la població catalana.
Seguretat microbiològica i etiquetatge en formatges de llet crua de cabra i ovella comercialitzats a Catalunya 2017
(2018-02)
L’objectiu d’aquests estudi és obtenir informació de la situació microbiològica dels formatges elaborats a partir de llet crua d’ovella i de cabra i que es comercialitzen a Catalunya. Dins de la seguretat alimentària té ...