Contaminants de procés: estudi de dieta total de Catalunya; 3-MCPD, 2-MCPD, els seus èsters d'àcids grassos i els èsters glicidílics
Resum
L’objectiu general d’aquest estudi és avaluar els riscos per a la salut derivats de la ingesta dietètica de 3-MCPD, 2-MCPD, els seus èsters d’àcids grassos i els èsters glicidílics d’àcids grassos per la població catalana.
Paraules clau
Contaminants de procés; Estudi de dieta total; Èsters d'àcids grassos; Èsters glicidílics
Citació recomanada
Contaminants de procés: estudi de dieta total de Catalunya; 3-MCPD, 2-MCPD, els seus èsters d'àcids grassos i els èsters glicidílics. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/3955Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: