Visualitzant Seguretat Alimentària - SA per títol
Ara mostrant els elements 9-28 d 212
-
Aliments genèticament modificats
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2006) -
Aliments nous
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
Als centres educatius i altres entitats àpats de celebració amb seguretat!!! [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-03) -
Alumini
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10) -
Els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva: manual de bones pràctiques d'elaboració
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-03) -
Anàlegs carnis de base vegetal comercialitzats a Catalunya: anàlisi de contaminants, elements essencials, estat microbiològic i fisicoquímic, estimació de la ingesta dietètica i avaluació de riscos per a la salut
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-07) -
Anàlegs carnis de base vegetal comercialitzats a Catalunya: avaluació del perfil nutricional
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-05) -
Els antimicrobians
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-11) -
Aplicació de mesures de flexibilitat en petits escorxadors i escorxadors mòbils
(Subdirecció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la SalutAgència de Salut Pública de Catalunya, 2021-08-10) -
Arsènic, dades recents sobre exposició i risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01) -
L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2004-06) -
Avaluació de la seguretat dels organismes modificats genèticament (OMG)
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-09) -
Avaluació del risc de la detecció de residus de doxiciclina (9,8 - 1,8µg/kg) en dues mostres de llet
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014-05-29) -
Àcid erúcic: un contaminant present en olis i greixos vegetals
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
Àcids grassos trans i mesures de reducció
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-09) -
Biofilms: supervivència dels microorganismes, perill invisible als aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11) -
Bones pràctiques d'higiene en el transport d'aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-11) -
Bones pràctiques en el transport de matèries primeres alimentàries a granel a temperatura no regulada
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-03) -
Bones pràctiques per a l'elaboració de kebab
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-01) -
Bones pràctiques per a l'elaboració de kebab [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-01)