Browsing by Subject
Ara mostrant els elements 21-29 d 29
-
Quatre normes per garantir la seguretat dels aliments que preparem [tríptic]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014) -
Recomanacions d'higiene de fruites i hortalisses en la restauració [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Els rentavaixelles industrials [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-04) -
Requisits de seguretat alimentària en la donació d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-06) -
Saps quina informació et donen els envasos? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-10) -
Saps quina informació s’ha d’incloure en l’etiquetatge del teu formatge?: document adreçat a l’elaborador [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaAgència Catalana del Consum, 2022-04) -
Si vas a la compra amb el teu tupper segueix aquests consells [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-10) -
El tractament tèrmic és fonamental per garantir la seguretat dels aliments [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-12) -
Tracteu la llet crua amb seguretat [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-07)