Cerca
Ara mostrant els elements 1-5 d 5
Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques
(2008-12)
Estudi que aborda un dels elements clau en la comprensió de les percepcions sobre la seguretat alimentària a Catalunya i l’evolució que aquestes percepcions han tingut al llarg del temps. Es tracta d’estudiar els processos ...
Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
(2009-07)
Estudi que consisteix en una prospecció en profunditat als comportaments de persones immigrades a Catalunya vers la seguretat alimentària.
Per realitzar-lo s'ha dut a terme una recerca entre persones d’origen africà, ...
Les noves tecnologies aplicades a l’alimentació: factors d’acceptació i rebuig a Catalunya
(2012-02)
Informe que examina les percepcions generals sobre els usos de les aplicacions tecnocientífiques en la producció, elaboració i conservació dels aliments; analitza la construcció de les percepcions socials sobre la biotecnologia ...
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022/2026
(2022)
El Pla de seguretat alimentària és un pla estratègic dirigit específicament a mantenir el màxim nivell de protecció de la salut i els interessos de la ciutadania, així com també la seva confiança i la dels mercats ...
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021
(2017-01)
El Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021 constitueix una nova etapa del projecte que va començar l’any 2007 amb el primer Pla de seguretat alimentària de Catalunya. Aquest Pla dóna compliment al mandat que ...