Cerca
Ara mostrant els elements 1-8 d 8
Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
(2020-05-27)
En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de COVID-19, la recomanació per a empreses alimentàries és seguir les normes generals de seguretat alimentaria i les normes de prevenció de la malaltia que vagin ...
Mesures d’higiene per a establiments del sector alimentari amb servei directe al públic: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
(2020-09-18)
En el marc de les mesures per a la contenció de la COVID-19, els establiments han d’implementar mesures dirigides a minimitzar el risc generat pel coronavirus SARS-COV-2, incloure-les en els seus plans de salut i de ...
Protocol de recomanacions d’actuació davant el risc de COVID-19 a indústries càrnies i escorxadors
(2020-10-28)
Aquest document proporciona recomanacions per garantir la deguda protecció de la salut de totes les persones que intervenen en el sistema de producció, manipulació i transport de la matèria primera i productes elaborats i ...
Recomanacions de neteja i desinfecció d’instal·lacions en empreses alimentàries per a la prevenció de coronavirus: mesures de contenció de la transmissió de COVID-19
(2020-12)
Document que dona recomanacions per tal de reforçar els programes de neteja i desinfecció de les empreses alimentàries i així evitar la propagació de la COVID-19.
Recomanacions per al repartiment a domicili d’aliments: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
(2020-05-27)
En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de COVID-19, la recomanació per a empreses alimentaries és seguir les normes generals de seguretat alimentaria i les normes de prevenció de la malaltia que vagin ...
Protocol de recomanacions d’actuació davant el risc de COVID-19 a indústries alimentàries
(2020-10-28)
Document adreçat als treballadors i responsables de la indústria alimentària per tal que estiguin informats i formats sobre les mesures d’higiene i d’autoproteccióamb l'objectiu d'evitar la transmissió de la COVID-19 entre ...
Mesures d’higiene per al servei a domicili i la recollida de menjars en bars i restaurants: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
(2020-09-22)
Molts restaurants estan canviant el seu sistema de funcionament per atendre les comandes específiques que els consumidors els poden encarregar per via telefònica, Internet o altres mitjans, ja sigui per servir a domicili ...
Mesures d’higiene per al sector de la restauració: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
(2022-01-13)
Document que proporciona recomanacions d'higiene personal i a la cuina, mesures organitzatives i pautes de neteja i desinfecció pels professionals del sector de la restauració per tal d'evitar el contagi del nou coronavirus ...