Cerca
Ara mostrant els elements 1-5 d 5
Guia de pràctiques correctes d’higiene en l’espigolament de productes hortofructícoles
(2022-07)
Aquesta guia aborda la pràctica de l’espigolament, una acció tradicional actualment revaloritzada, que es du a terme en els camps de conreu sempre amb el permís del productor. Consisteix en la collita a camp del producte ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene en obradors compartits
(2022-11)
Aquesta guia té com a objectiu facilitar la distribució de responsabilitats entre el titular de les instal·lacions i els operadors alimentaris que utilitzen l’obrador compartit.
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als centres de depuració de mol·luscs
(2022-05)
La guia vol ser una eina per ajudar a aplicar els autocontrols als centres de depuració i d’expedició de MBV amb la finalitat de garantir la qualitat i la seguretat alimentària dels aliments que produïm i donar compliment ...
La seguretat alimentària dels mol·luscs bivalves vius a Catalunya: manual de suport a l’autocontrol de la depuració
(2022-05)
Aquest document tècnic té l’objectiu de ser un manual de suport a la
Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene per als Centres de Depuració
de mol·luscs bivalves vius (MBV) aportant la informació tècnica
necessària per ...
Mesures d’higiene per al sector de la restauració: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
(2022-01-13)
Document que proporciona recomanacions d'higiene personal i a la cuina, mesures organitzatives i pautes de neteja i desinfecció pels professionals del sector de la restauració per tal d'evitar el contagi del nou coronavirus ...