Cerca
Acrilamida: un perill que hem de tenir sota control [cartell]
(2018)
Cartell que informa sobre l'acrilamida; on es troba, quins riscos comporta per la salut i com es pot reduir el seu contingut.
Informació d'al·lèrgens en els establiments de restauració [fullet]
(2018-09)
El consum d’un ingredient al·lergogen per part d’una persona al·lèrgica o intolerant li pot provocar danys greus a la salut. La simptomatologia pot anar des d’una reacció cutània fins a causar-li un xoc anafilàctic i la ...
Recomanacions d'higiene de fruites i hortalisses en la restauració [cartell]
(2018)
Cartell amb recomanacions adreçades a la restauració per netejar i desinfectar fruites i hortalisses que es consumeixen crues.
Ep, les mans ben netes!: quadern d'activitats [fullet]
(2018-05)
El programa “Ep, les mans ben netes” és una iniciativa de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) adreçada al món educatiu per ajudar a conscienciar la població infantil sobre la importància del rentat de mans, ...
Listeriosi: els grups de risc han de prendre precaucions especials
(2018)
Cartell on es detallen les mesures que cal prendre per prevenir la listeriosi, especialment els grups de risc.
La concentració dels lleixius i els seu ús en la desinfecció de vegetals [cartell]
(2018)
Infografia destinada a explicar als tècnics les expressions de concentració i equivalències d’activitat que es troben en els lleixius d’ús alimentari. També presenta una taula del volum necessari per a preparar l’aigua per ...
Els productes fitosanitaris: què regula la legislació europea? [cartell]
(2018)
Cartell que explica quins aspectes regula la legislació europea sobre els productes fitosanitaris per tal de propiciar la seguretat alimentària.
Ep, les mans ben netes! [fullet]
(2018-02)
El programa “Ep, les mans ben netes” és una iniciativa de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) adreçada al món educatiu per ajudar a conscienciar la població infantil sobre la importància del rentat de mans, ...
Consumir tonyina amb seguretat [cartell]
(2018)
La tonyina és un peix blau ric en àcids grassos omega-3 i altres nutrients com vitamina E, seleni i proteïnes; en canvi, té nivells molt baixos de greixos saturats. Està demostrat que el consum de peix blau és molt beneficiós ...
Els productes fitosanitaris: com es treballa per garantir una correcta aplicació? [cartell]
(2018)
Cartell que explica una vegada s'ha comercialitzat el producte quins passos s'han de seguir per garantir-ne una aplicació correcta.