Cerca
Ara mostrant els elements 1-8 d 8
Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
(2020-05-27)
En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de COVID-19, la recomanació per a empreses alimentàries és seguir les normes generals de seguretat alimentaria i les normes de prevenció de la malaltia que vagin ...
Mesures d’higiene per a establiments del sector alimentari amb servei directe al públic: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
(2020-09-18)
En el marc de les mesures per a la contenció de la COVID-19, els establiments han d’implementar mesures dirigides a minimitzar el risc generat pel coronavirus SARS-COV-2, incloure-les en els seus plans de salut i de ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene en l’espigolament de productes hortofructícoles
(2022-07)
Aquesta guia aborda la pràctica de l’espigolament, una acció tradicional actualment revaloritzada, que es du a terme en els camps de conreu sempre amb el permís del productor. Consisteix en la collita a camp del producte ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene en obradors compartits
(2022-11)
Aquesta guia té com a objectiu facilitar la distribució de responsabilitats entre el titular de les instal·lacions i els operadors alimentaris que utilitzen l’obrador compartit.
Recomanacions per a les donacions d’aliments: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
(2020-07-10)
Document que dona recomanacions per tal que els centres que facin donacions d’aliments segueixin les normes generals de seguretat alimentària i les normes de prevenció de la malaltia que les autoritats competents vagin ...
Recomanacions per al repartiment a domicili d’aliments: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
(2020-05-27)
En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de COVID-19, la recomanació per a empreses alimentaries és seguir les normes generals de seguretat alimentaria i les normes de prevenció de la malaltia que vagin ...
Mesures d’higiene per al servei a domicili i la recollida de menjars en bars i restaurants: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
(2020-09-22)
Molts restaurants estan canviant el seu sistema de funcionament per atendre les comandes específiques que els consumidors els poden encarregar per via telefònica, Internet o altres mitjans, ja sigui per servir a domicili ...
Manual del responsable de l'autocontrol a la indústria alimentària
(2023-09)
Aquest manual té com a objectiu servir de referent
per a la formació de les persones responsables
de l’autocontrol i la supervisió de la manipulació
d’aliments en petites i mitjanes empreses
alimentàries, tant si es ...