Browsing SA - Articles científics by Title
Now showing items 28-39 of 39
-
Metilmercuri
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-05) -
Nanotecnologia: interès en la indústria alimentària i la seva regulació
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-03) -
Neteja i desinfecció: com seleccionar el producte més adequat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-05) -
Possibles fonts de contaminació dels principals microorganismes de transmissió alimentària: factors de risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-08) -
La problemàtica del perclorat i el clorat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-07) -
La problemàtica del perclorat i el clorat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-09) -
Reavaluació del glifosat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-07) -
Els reptes actuals de la gestió del risc per micotoxines
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-01) -
Salmonella infantis, un dels bacteris més habituals en les explotacions avícoles d’engreix i amb més resistència als antibiòtics
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09) -
Les substàncies perfluoroalquíliques (PFAS): gestió del risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-01) -
Triquina (Trichinella spp)
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-12) -
Ús dels guants en la manipulació d’aliments: quin tipus de guants utilitzem
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-03)