Browsing SA - Articles científics by Title
Now showing items 1-20 of 39
-
Acrilamida
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-07) -
Alcaloides de la pirrolizidina: toxines naturals en plantes
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-01) -
Alcaloides derivats del tropà
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-07) -
Alumini
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10) -
Els antimicrobians
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-11) -
Arsènic, dades recents sobre exposició i risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01) -
Avaluació de la seguretat dels organismes modificats genèticament (OMG)
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-09) -
Àcid erúcic: un contaminant present en olis i greixos vegetals
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
Àcids grassos trans i mesures de reducció
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-09) -
Biofilms: supervivència dels microorganismes, perill invisible als aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11) -
Cianobacteris i microcistines a l’aigua
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-05) -
Contaminants de procés derivats del glicerol: monocloropropandiols (MCPD) i èsters d’àcids grassos de MCPD i de glicidol
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-03) -
El control de Listeria monocytogenes en el procés d’elaboració, comercialització i venda dels vegetals congelats
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-05) -
Cryptosporidium ssp., un nou perill emergent
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-09) -
Data de caducitat o de consum preferent?
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-10) -
Les dioxines i els PCB similars a les dioxines
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-11) -
Encefalitis vírica per paparres
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-11) -
Les enniatines, micotoxines d’interès emergent
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-02) -
Escherichia coli, el serotip productor de toxina de Shiga (STEC): mesures de control en la carn de boví
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-01) -
FTALATS en materials en contacte amb aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-05)