Browsing SA - Articles científics by Title
Now showing items 17-36 of 39
-
Encefalitis vírica per paparres
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-11) -
Les enniatines, micotoxines d’interès emergent
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-02) -
Escherichia coli, el serotip productor de toxina de Shiga (STEC): mesures de control en la carn de boví
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-01) -
FTALATS en materials en contacte amb aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-05) -
Furan
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-01) -
Els hidrocarburs d’olis minerals
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-03) -
Intoxicació per toxines presents en el peix: la ciguatera
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-04) -
Listeria monocytogenes
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-05) -
L’aspartam: una re-avaluació contínua
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-11) -
L’eficàcia i la seguretat del tractament per alta pressió dels aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-03) -
L’òxid d’etilè i el risc que comporta
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-06) -
Metilmercuri
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-05) -
Nanotecnologia: interès en la indústria alimentària i la seva regulació
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-03) -
Neteja i desinfecció: com seleccionar el producte més adequat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-05) -
Possibles fonts de contaminació dels principals microorganismes de transmissió alimentària: factors de risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-08) -
La problemàtica del perclorat i el clorat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-07) -
La problemàtica del perclorat i el clorat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-09) -
Reavaluació del glifosat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-07) -
Els reptes actuals de la gestió del risc per micotoxines
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-01) -
Salmonella infantis, un dels bacteris més habituals en les explotacions avícoles d’engreix i amb més resistència als antibiòtics
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09)