Browsing Seguretat Alimentària - SA by Issue Date
Now showing items 1-20 of 206
-
L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2004-06) -
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2004
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005) -
Consells per a la preparació d'aliments amb ou
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005) -
La traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005-10) -
Aliments genèticament modificats
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2006) -
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2005
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2006) -
Pla d'investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya 2006
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007) -
Guia pràctica per al consum de peix i marisc: tot el que cal saber per comprar i conservar els productes de la mar
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaDepartament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, 2007) -
La informació nutricional a l'etiqueta dels aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2007-2010
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007) -
Porcs lliures de salmonel·la: un objectiu assolible
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaDepartament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, 2008) -
Contaminants químics en peix i marisc consumit a Catalunya: avaluació de la ingesta diària
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-03) -
Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-12) -
Els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva: manual de bones pràctiques d'elaboració
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-03) -
Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-07) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions de bestiar porcí
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-10) -
El control de la llet a Catalunya, 2007/2008
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-12) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per al sector de bolets i tòfones basada en el sistema d’APPCC
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-12) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2010-12) -
De què ens informa l’etiqueta dels aliments?
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2010-12)