• català
    • español
    • English
  • español 
    • català
    • español
    • English
  • Login

Scientia. Dipòsit d'Informació Digital del Departament de Salut

  • Inicio
  • Sobre Scientia
  • Preguntas más frecuentes
  • Contáctenos
Listar SA - Estudis i informes tècnics por título 
  •   Inicio
  • Departament de Salut - DS
  • Seguretat Alimentària - SA
  • SA - Estudis i informes tècnics
  • Listar SA - Estudis i informes tècnics por título
  •   Inicio
  • Departament de Salut - DS
  • Seguretat Alimentària - SA
  • SA - Estudis i informes tècnics
  • Listar SA - Estudis i informes tècnics por título
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar SA - Estudis i informes tècnics por título

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 31-48 de 48

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques 

      Espeitx Bernat, Elena; Caceres Nevot, Juanjo (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-12)
    • L'Informe OMS sobre el consum de carn vermella i processada i el càncer 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-10)
    • Informe sobre l’establiment de la vida útil segura de determinats aliments a punt per al consum, llescats i preenvasats en el comerç minorista en relació amb el risc de Listeria monocytogenes 

      Bover-Cid, Sara; Rodríguez-Jerez, José; Portaña-Tudela, Samuel; Rodellar-Torras, Santiago; Vila Brugalla, Montserrat; Castell-Garralda, Victòria; Alcalde Sanz, Laura (Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-06)
    • Mesures que cal tenir en compte per al rentat de fruita i hortalisses que es consumeixen crues: l'ús de l'hipoclorit de sodi 

      Albó, Joan A.; Farré-Rovira, Rosaura; Garriga-Turón, Margarita; Mariné Font, Abel; Rodríguez-Jerez, José; Castell-Garralda, Victòria; Vidal-Carrou, M. Carmen (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-04)
    • Microplàstics i nanoplàstics en la cadena alimentària: situació actual 

      Gómez-Catalán, Jesús; Timoner-Alonso, Isabel; Castell-Garralda, Victòria; Salas-Salvadó, Jordi; Sanchis-Almenar, Vicente; Nadal-Lomas, Martí (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-11)
    • Les noves tecnologies aplicades a l’alimentació: factors d’acceptació i rebuig a Catalunya 

      Espeitx Bernat, Elena; Caceres Nevot, Juanjo (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-02)
    • Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya 

      Espeitx Bernat, Elena; Caceres Nevot, Juanjo (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-07)
    • El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2004 

      Departament de Salut; Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural; Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005)
    • El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2005 

      Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural; Departament de Salut; Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2006)
    • Pla d'investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya 2006 

      Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural; Departament de Salut; Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007)
    • Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2007-2010 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007)
    • Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021 

      Generalitat de Catalunya (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01)
    • Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022/2026 

      (Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022)
    • Prevenció i reducció de micotoxines al llarg de la cadena alimentària: informe aprovat pel Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària en la reunió d’ 1 de juny de 2016 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-09-21)
    • Seguretat microbiològica i etiquetatge en formatges de llet crua de cabra i ovella comercialitzats a Catalunya 2017 

      Bosch-Collet, Jaume; Castell-Garralda, Victòria; Galbany-Duran, Marta; Jubert, Anna; Lázaro, Mercè; Pérez-de Val, Bernat (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-02)
    • La traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control 

      Albet, Montserrat; Albó, Joan A.; Alcoverro, Francesc; Carrió-Durich, Silvia; Cugat-Pujol, Glòria; Garallo, Alexandre; Jordana, Ramon; Jové, Ramon; Lletjós, Ramon; Mata, Eduard; Peña, Esther; Picart-Barrot, Lluís; Roca, Pere; Teixidó-Canelles, Àngel; Torres, Eduard; Vilarrasa, Alfons (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005-10)
    • L'ús dels fitosanitaris en l'agricultura 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-03-01)
    • Valoració nutricional i avaluació de riscs sobre el consum de panga 

      Bosch-Collet, Jaume; Castell-Garralda, Victòria; Farré-Rovira, Rosaura; Lleonart-Bellfill, Ramon; Llobet-Mallafré, Joan M.; Mariné Font, Abel; Nadal-Lomas, Martí; Salas-Salvadó, Jordi; Sanchis-Almenar, Vicente; Timoner-Alonso, Isabel; Vidal-Carrou, M. Carmen (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-04)
      • Conoce Scientia

      • ¿Qué es?
      • Participantes
      • Difusión de la producción científica del Departamento de Salud y el acceso abierto
      • Derechos de autor, licencias y políticas editoriales

      Conoce Scientia

      • ¿Qué es?
      • Participantes
      • Difusión de la producción científica del Departamento de Salud y el acceso abierto
      • Estadísticas
      • Contáctenos
      • Directo a...

      • Biblioteca de Ciencias de la Salud de Cataluña (BCS)
      • Departament de Salut
      • Inquiro
      • Guies y ayudas

      • Preguntas más frecuentes
      • Accesibilidad
      • Sobre gencat

      Guies y ayudas

      • Guia del depósito
      • Guia del depósito
      • Colecciones, tipología documental y formatos
      • Derechos de autor, licencias y políticas editoriales
      • Preguntas más frecuentes
      • Accesibilidad
      • Conecta

      • Buzón de Salud

      Directo a...

      • xmlui.general.scientia.bcs
      • Twitter
      • Facebook de gencat
      • Slideshare
      Biblioteca Virtual SalutBiblioteca Virtual SalutBiblioteca Virtual Salut
      www.gencat.cat

      Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

      Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

      • esenoc
      www.gencat.cat

      Torna amunt

      Todo ScientiaPor Participantes y ColeccionesPor fecha de publicaciónPor autor/aPor títulosPor materia Esta colecciónPor fecha de publicaciónPor autor/aPor títulosPor materia
      Mi ScientiaAccederRegistro
      AyudaGuia del depositoGuia del autoarchivoDerechos de autor y licencias
      • Conoce Scientia

      • ¿Qué es?
      • Participantes
      • Difusión de la producción científica del Departamento de Salud y el acceso abierto
      • Derechos de autor, licencias y políticas editoriales

      Conoce Scientia

      • ¿Qué es?
      • Participantes
      • Difusión de la producción científica del Departamento de Salud y el acceso abierto
      • Estadísticas
      • Contáctenos
      • Directo a...

      • Biblioteca de Ciencias de la Salud de Cataluña (BCS)
      • Departament de Salut
      • Inquiro
      • Guies y ayudas

      • Preguntas más frecuentes
      • Accesibilidad
      • Sobre gencat

      Guies y ayudas

      • Guia del depósito
      • Guia del depósito
      • Colecciones, tipología documental y formatos
      • Derechos de autor, licencias y políticas editoriales
      • Preguntas más frecuentes
      • Accesibilidad
      • Conecta

      • Buzón de Salud

      Directo a...

      • xmlui.general.scientia.bcs
      • Twitter
      • Facebook de gencat
      • Slideshare
      Biblioteca Virtual SalutBiblioteca Virtual SalutBiblioteca Virtual Salut
      www.gencat.cat

      Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

      Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

      • esenoc
      www.gencat.cat

      Torna amunt