xmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.title.metadata.subject_decs
Ara mostrant els elements 1-20 d 50
-
10 recomanacions d’higiene a la cuina [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-09) -
L'alimentació saludable en la primera infància [manual]
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2022-12) -
L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2004-06) -
El binomi temps/temperatura en la indústria alimentària
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015) -
Bones pràctiques per a l'elaboració de kebab
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-01) -
Bones pràctiques per a l'elaboració de kebab [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-01) -
Consells per a una alimentació saludable: el que cal saber del peix
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013) -
Consells per garantir l’absència de gluten als aliments en restauració i establiments que elaboren menjar [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
El control de Listeria monocytogenes en el procés d’elaboració, comercialització i venda dels vegetals congelats
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-05) -
Document marc sobre la flexibilitat en l'aplicació dels reglaments d'higiene als establiments alimentaris de Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-07-16) -
Festes divertides i saludables: 10 consells d'alimentació per a festes i celebracions infantils [fullet]
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2024-04) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene en pastisseria
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-10) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç majorista
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-06) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a petits establiments del sector lacti
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-10) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per als restaurants
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-03) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene en l’espigolament de productes hortofructícoles
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-07) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene específica per a la cuina al buit
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2012-09) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l'aprofitament segur del menjar en la donació d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2010-12) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a petits productors de cervesa
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-01)