• català
    • español
    • English
  • català 
    • català
    • español
    • English
  • Connexió

Scientia. Dipòsit d'Informació Digital del Departament de Salut

  • Inici
  • Sobre Scientia
  • Preguntes més freqüents
  • Contacteu-nos
Visualitzant SA - Estudis i informes tècnics per data de publicació 
  •   Inici
  • Departament de Salut - DS
  • Seguretat Alimentària - SA
  • SA - Estudis i informes tècnics
  • Visualitzant SA - Estudis i informes tècnics per data de publicació
  •   Inici
  • Departament de Salut - DS
  • Seguretat Alimentària - SA
  • SA - Estudis i informes tècnics
  • Visualitzant SA - Estudis i informes tècnics per data de publicació
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Visualitzant SA - Estudis i informes tècnics per data de publicació

Ordena per:

Ordre:

Resultats:

Ara mostrant els elements 1-20 d 50

  • títol
  • data de publicació
  • data d'enviament
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític 

      Aragonès-Martín, Lluís; Bargalló-Mesones, Josep M.; Bigas-Vidal, Esther; Blanco-Rodríguez, Pilar; Carrió-Durich, Silvia; Chacón-Villanueva, Carme; Duran-Neira, Júlia; Ferran-Thió, Joan; Jacas, Anna; Lloret-Pujol, Montserrat; Marin-Bosquet, Josep R.; Peña-Guiu, Pilar; Planes-Magriñà, Eva; Portaña-Tudela, Samuel; Royo-Santiago, Àngel; Sala-Estrada, Gemma; Torrent-Bosch, Jesús; Tortadès-Baucells, Montserrat; Yagüe-Aylón, Maria À.; Cugat-Pujol, Glòria; Teixidó-Canelles, Àngel (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2004-06)
    • El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2004 

      Departament de Salut; Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural; Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005)
    • La traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control 

      Albet, Montserrat; Albó, Joan A.; Alcoverro, Francesc; Carrió-Durich, Silvia; Cugat-Pujol, Glòria; Garallo, Alexandre; Jordana, Ramon; Jové, Ramon; Lletjós, Ramon; Mata, Eduard; Peña, Esther; Picart-Barrot, Lluís; Roca, Pere; Teixidó-Canelles, Àngel; Torres, Eduard; Vilarrasa, Alfons (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005-10)
    • El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2005 

      Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural; Departament de Salut; Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2006)
    • Pla d'investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya 2006 

      Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural; Departament de Salut; Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007)
    • Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2007-2010 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007)
    • Contaminants químics en peix i marisc consumit a Catalunya: avaluació de la ingesta diària 

      Castell-Garralda, Victòria; Domingo-Roig, Josep Ll.; Gosálbez-Rafel, Patrícia; Llobet-Mallafré, Joan M.; Timoner-Alonso, Isabel (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-03)
    • Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques 

      Espeitx Bernat, Elena; Caceres Nevot, Juanjo (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-12)
    • Els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva: manual de bones pràctiques d'elaboració 

      Agència Catalana de Seguretat Alimentària; Agència de Protecció de la Salut; Agència de Salut Pública de Barcelona (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-03)
    • Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya 

      Espeitx Bernat, Elena; Caceres Nevot, Juanjo (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-07)
    • Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions de bestiar porcí 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-10)
    • El control de la llet a Catalunya, 2007/2008 

      Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Comissió de Seguiment de la Seguretat de la Llet (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-12)
    • Guia de pràctiques correctes d’higiene per al sector de bolets i tòfones basada en el sistema d’APPCC 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-12)
    • Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2010-12)
    • Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions lleteres de bestiar oví i cabrum 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011)
    • Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions cunícoles 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011-10)
    • Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector vitivinícola: document per a la implantació de l'autocontrol basat en el sistema d'anàlisi de perills i punts de control crític 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-02)
    • Les noves tecnologies aplicades a l’alimentació: factors d’acceptació i rebuig a Catalunya 

      Espeitx Bernat, Elena; Caceres Nevot, Juanjo (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-02)
    • Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-12)
    • Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç majorista 

      (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-06)
      • Coneix Scientia

      • Què és?
      • Participants
      • Difusió de la producció científica del Departament de Salut i l’accés obert
      • Propietat intel·lectual i Creative Commons

      Coneix Scientia

      • Què és?
      • Participants
      • Difusió de la producció científica del Departament de Salut i l’accés obert
      • Estadístiques
      • Contacteu-nos
      • Directe a...

      • Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya (BCS)
      • Departament de Salut
      • Inquiro
      • Guies i ajudes

      • Preguntes més freqüents
      • Accessibilitat
      • Sobre gencat

      Guies i ajudes

      • Guia del dipòsit
      • Guia del dipòsit
      • Col·leccions, tipologia documental i formats
      • Propietat intel·lectual i Creative Commons
      • Preguntes més freqüents
      • Accessibilitat
      • Conecta

      • Bústia de contacte

      Directe a...

      • xmlui.general.scientia.bcs
      • Twitter
      • Facebook de gencat
      • Slideshare
      Biblioteca Virtual SalutBiblioteca Virtual SalutBiblioteca Virtual Salut
      www.gencat.cat

      Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

      Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

      • esenoc
      www.gencat.cat

      Torna amunt

      Tot ScientiaPer participants i col·leccionsPer data de publicacióPer autor/aPer títolsPer matèries Aquesta col·leccióPer data de publicacióPer autor/aPer títolsPer matèries
      El meu ScientiaEntraRegistre
      AjudaGuia del dipòsitGuia autoarxiuDrets d'autor i llicències
      • Coneix Scientia

      • Què és?
      • Participants
      • Difusió de la producció científica del Departament de Salut i l’accés obert
      • Propietat intel·lectual i Creative Commons

      Coneix Scientia

      • Què és?
      • Participants
      • Difusió de la producció científica del Departament de Salut i l’accés obert
      • Estadístiques
      • Contacteu-nos
      • Directe a...

      • Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya (BCS)
      • Departament de Salut
      • Inquiro
      • Guies i ajudes

      • Preguntes més freqüents
      • Accessibilitat
      • Sobre gencat

      Guies i ajudes

      • Guia del dipòsit
      • Guia del dipòsit
      • Col·leccions, tipologia documental i formats
      • Propietat intel·lectual i Creative Commons
      • Preguntes més freqüents
      • Accessibilitat
      • Conecta

      • Bústia de contacte

      Directe a...

      • xmlui.general.scientia.bcs
      • Twitter
      • Facebook de gencat
      • Slideshare
      Biblioteca Virtual SalutBiblioteca Virtual SalutBiblioteca Virtual Salut
      www.gencat.cat

      Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

      Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

      • esenoc
      www.gencat.cat

      Torna amunt