. Obre en una nova finestra.logo Gencat
Menú
  • identificacioÀrea privada. Obre en una nova finestra.
  • Contacte
  • Idioma: ca
    • català
    • Castellano
    • English
Cercador

Scientia. Dipòsit d'Informació Digital del Departament de Salut

  • Inici
  • Sobre Scientia
    • Què és i què conté?
    • Política institucional de promoció de l’accés obert a la literatura científica
    • Com publicar?
    • Tipus de documents
    • Propietat intel·lectual i Creative Commons
  • Preguntes més freqüents
. Obre en una nova finestra.Logotip de la Generalitat

|Scientia. Dipòsit d'Informació Digital del Departament de Salut

Repositori ScientiaLogo 10 anys
  • Inici 
  • Departament de Salut - DS 
  • Seguretat Alimentària - SA 
  • SA - Articles científics 
  • Visualitzant SA - Articles científics per data de publicació 
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Visualitzant SA - Articles científics per data de publicació

Ordena per:

Ordre:

Resultats:

Ara mostrant els elements 1-20 d 49

  • títol
  • data de publicació
  • data d'enviament
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Arsènic, dades recents sobre exposició i risc 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01)
    • Els hidrocarburs d’olis minerals 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-03)
    • Neteja i desinfecció: com seleccionar el producte més adequat 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-05)
    • Acrilamida 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-07)
    • Alumini 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10)
    • Els antimicrobians 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-11)
    • Furan 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-01)
    • Contaminants de procés derivats del glicerol: monocloropropandiols (MCPD) i èsters d’àcids grassos de MCPD i de glicidol 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-03)
    • Listeria monocytogenes 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-05)
    • Reavaluació del glifosat 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-07)
    • Àcids grassos trans i mesures de reducció 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-09)
    • Biofilms: supervivència dels microorganismes, perill invisible als aliments 

      Rodríguez-Jerez, José; Ripollés Ávila, Carolina (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11)
    • Els reptes actuals de la gestió del risc per micotoxines 

      Marín-Sillué, Sònia; Sanchis-Almenar, Vicente; Ramos-Girona, Antonio J. (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-01)
    • Ús dels guants en la manipulació d’aliments: quin tipus de guants utilitzem 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-03)
    • FTALATS en materials en contacte amb aliments 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-05)
    • Àcid erúcic: un contaminant present en olis i greixos vegetals 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07)
    • La problemàtica del perclorat i el clorat 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-09)
    • L’aspartam: una re-avaluació contínua 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-11)
    • Alcaloides de la pirrolizidina: toxines naturals en plantes 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-01)
    • Intoxicació per toxines presents en el peix: la ciguatera 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-04)

      Com t'atenem

      Pots contactar amb nosaltres mitjançant qualsevol dels següents canals de contacte.

      • Icona de X Twitter . Obre en una nova finestra.
      • Icona de Facebook Facebook . Obre en una nova finestra.
      • Icona de missatge Bústia de contacte . Obre en una nova finestra.
      • Icona de preguntes freqüents Preguntes freqüents . Obre en una nova finestra.
      Logo generalitat
      • Sobre el web
      • Sobre gencat
      • Avís legal
      • Accessibilitat
      • Política de galetes
      • Mapa web
      Tot ScientiaPer participants i col·leccionsPer data de publicacióPer autor/aPer títolsPer matèries Aquesta col·leccióPer data de publicacióPer autor/aPer títolsPer matèries
      El meu Scientia EntraRegistre
      AjudaInfografia de ScientiaGuia d'autoarxiu
      Participem a
      OpenAIRE logoRecercat logoRecolecta logo

      Com t'atenem

      Pots contactar amb nosaltres mitjançant qualsevol dels següents canals de contacte.

      • Icona de X Twitter . Obre en una nova finestra.
      • Icona de Facebook Facebook . Obre en una nova finestra.
      • Icona de missatge Bústia de contacte . Obre en una nova finestra.
      • Icona de preguntes freqüents Preguntes freqüents . Obre en una nova finestra.
      Logo generalitat
      • Sobre el web
      • Sobre gencat
      • Avís legal
      • Accessibilitat
      • Política de galetes
      • Mapa web