Visualitzant SA - Articles científics per data de publicació
Ara mostrant els elements 1-20 d 38
-
Arsènic, dades recents sobre exposició i risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01) -
Els hidrocarburs d’olis minerals
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-03) -
Neteja i desinfecció: com seleccionar el producte més adequat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-05) -
Acrilamida
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-07) -
Alumini
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10) -
Els antimicrobians
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-11) -
Furan
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-01) -
Contaminants de procés derivats del glicerol: monocloropropandiols (MCPD) i èsters d’àcids grassos de MCPD i de glicidol
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-03) -
Listeria monocytogenes
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-05) -
Reavaluació del glifosat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-07) -
Àcids grassos trans i mesures de reducció
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-09) -
Biofilms: supervivència dels microorganismes, perill invisible als aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11) -
Els reptes actuals de la gestió del risc per micotoxines
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-01) -
Ús dels guants en la manipulació d’aliments: quin tipus de guants utilitzem
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-03) -
FTALATS en materials en contacte amb aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-05) -
Àcid erúcic: un contaminant present en olis i greixos vegetals
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
La problemàtica del perclorat i el clorat
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-09) -
L’aspartam: una re-avaluació contínua
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-11) -
Alcaloides de la pirrolizidina: toxines naturals en plantes
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-01) -
Intoxicació per toxines presents en el peix: la ciguatera
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-04)