Visualitzant Seguretat Alimentària - SA per títol
Ara mostrant els elements 93-112 d 213
-
Guia de pràctiques correctes d'higiene per als restaurants
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-03) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene en l’espigolament de productes hortofructícoles
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-07) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene en obradors compartits
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-11) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a carnisseries, cansaladeries i xarcuteries
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-03) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l'aprofitament segur del menjar en la donació d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda de llet crua de vaca: inclou la llet pasteuritzada en màquina automàtica
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2010-12) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions de bestiar porcí
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-10) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a petits productors de cervesa
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-01) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per al sector de bolets i tòfones basada en el sistema d’APPCC
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-12) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als centres de depuració de mol·luscs
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-05) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbil
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-06) -
Guia pràctica per al consum de peix i marisc: tot el que cal saber per comprar i conservar els productes de la mar
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaDepartament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, 2007) -
Hepatitis E: situació actual. Informe aprovat pel Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària en la reunió d ’ 1 de juny de 2016
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-11-29) -
Els hidrocarburs d’olis minerals
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-03) -
Els horts urbans d'autoconsum [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-05) -
Indicació de la data de caducitat (vida útil segura) en embotits cuits, llescats o tallats en porcions, preenvasats en el comerç minorista [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-09) -
Informació d'al·lèrgens en els establiments de restauració [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-09) -
Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-12) -
La informació nutricional a l'etiqueta dels aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007)