. Obre en una nova finestra.logo Gencat
Menú
  • identificacioÁrea privada. Obre en una nova finestra.
  • Contacto
  • Idioma: es
    • català
    • Castellano
    • English
Cercador

Scientia. Depósito de Información Digital del Departamento de Salud

  • Inicio
  • Sobre Scientia
    • ¿Qué es y qué contiene?
    • Política institucional de promoción del acceso abierto a la literatura científica
    • ¿Cómo publicar?
    • Tipo de documento
    • Propiedad intelectual y Creative Commons
  • Preguntas más frecuentes
. Obre en una nova finestra.Logotip de la Generalitat

|Scientia. Depósito de Información Digital del Departamento de Salud

Repositori ScientiaLogo 10 anys
  • Inicio 
  • Departament de Salut - DS 
  • Seguretat Alimentària - SA 
  • Listar Seguretat Alimentària - SA por título 
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar Seguretat Alimentària - SA por título

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-20 de 266

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • 10 recomanacions d’higiene a la cuina [cartell] 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-09)
    • Acrilamida 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-07)
    • Acrilamida: situación y acciones en Cataluña 

      Bosch-Collet, Jaume; Arpa-Cuadrado, Raquel; Fernández-García, Vicenç; Palou-Soler, Anna; Timoner-Alonso, Isabel; Castell-Garralda, Victòria (Sociedad Española de Seguridad y Calidad Alimentarias, 2018-10)
    • Acrilamida: un perill que hem de tenir sota control [cartell] 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018)
    • AGAM: Com arribar a ser agent antimalbaratament alimentari: taller teatralitzat sobre malbaratament alimentari a les escoles. Dossier educatiu per a professors i dinamitzadors 

      Bocio-Sanz, Ana; Miquel-Sagnier, Joan M. de; Royo-Santiago, Àngel; Sala-Trevejo, Pilar (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2015-11)
    • Alcaloides de la pirrolizidina: toxines naturals en plantes 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-01)
    • Alcaloides derivats del tropà 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-07)
    • Aliments ecològics i convencionals: seguretat alimentària i composició nutricional 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-12)
    • Aliments genèticament modificats 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2006)
    • Aliments nous 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016)
    • Als centres educatius i altres entitats àpats de celebració amb seguretat!!! [fullet] 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-03)
    • Alumini 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10)
    • Els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva: manual de bones pràctiques d'elaboració 

      Agència Catalana de Seguretat Alimentària; Agència de Protecció de la Salut; Agència de Salut Pública de Barcelona (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-03)
    • Ampolles d'aigua reutilitzables: feu un bon ús [cartell] 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2025-02)
    • Anàlegs carnis de base vegetal comercialitzats a Catalunya: anàlisi de contaminants, elements essencials, estat microbiològic i fisicoquímic, estimació de la ingesta dietètica i avaluació de riscos per a la salut 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-07)
    • Anàlegs carnis de base vegetal comercialitzats a Catalunya: avaluació del perfil nutricional 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-05)
    • Anàlegs làctics de base vegetal comercialitzats a Catalunya: avaluació del perfil nutricional 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-04)
    • Anàlisi i caracterització de microplàstics en bivalves cultivats a Catalunya: efecte del temps de depuració 

      Rovira, Joaquim; Sierra Llopart, Jordi; Exposito, Nora; Santini, Saul (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-06)
    • Els antimicrobians 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-11)
    • Aplicació de mesures de flexibilitat en petits escorxadors i escorxadors mòbils 

      (Subdirecció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut, 2022-07-06)

      Com t'atenem

      Pots contactar amb nosaltres mitjançant qualsevol dels següents canals de contacte.

      • Icona de X Twitter . Obre en una nova finestra.
      • Icona de Facebook Facebook . Obre en una nova finestra.
      • Icona de missatge Bústia de contacte . Obre en una nova finestra.
      • Icona de preguntes freqüents Preguntes freqüents . Obre en una nova finestra.
      Logo generalitat
      • Sobre el web
      • Sobre gencat
      • Avís legal
      • Accessibilitat
      • Política de galetes
      • Mapa web
      Todo ScientiaPor Participantes y ColeccionesPor fecha de publicaciónPor autor/aPor títulosPor materia Esta comunidadPor fecha de publicaciónPor autor/aPor títulosPor materia
      Mi Scientia AccederRegistro
      AyudaInfografía de ScientiaGuia de autoarchivo
      Participamos en
      OpenAIRE logoRecercat logoRecolecta logo

      Com t'atenem

      Pots contactar amb nosaltres mitjançant qualsevol dels següents canals de contacte.

      • Icona de X Twitter . Obre en una nova finestra.
      • Icona de Facebook Facebook . Obre en una nova finestra.
      • Icona de missatge Bústia de contacte . Obre en una nova finestra.
      • Icona de preguntes freqüents Preguntes freqüents . Obre en una nova finestra.
      Logo generalitat
      • Sobre el web
      • Sobre gencat
      • Avís legal
      • Accessibilitat
      • Política de galetes
      • Mapa web